Transportne trake

NS COPEX DOO KRUSEDOL SELO
O namaKontakt

Najveći lager
gumenih transportnih traka u regionu

NS COPEX doo, osnovano je 2000. god. kao preduzeće za unutrašnju i spoljnu trgovinu, proizvodnju i usluge iz domena gumenih transportnih traka i proizvoda od gume.
Početkom 2003. godine NS COPEX doo uspostavlja poslovnu saradnju sa renomiranim proizvođačem gumenih transportnih traka iz Poljske FTT WOLBROM, čiji je i ovlašćeni zastupnik.

2009. godine NS COPEX doo započinje izgradnju novog proizvodno-poslovnog objekta u Krušedolu, površine 600 m2.
Danas NS COPEX doo zapošljava 15 radnika od toga 5 sertifikovanih vulkanizera, 5 pomoćnih radnika i 5 radnika u administraciji. Raspolažemo najvećim lagerom gumenih transportnih traka u regionu, kao i voznim parkom, tako da u svakom momentu možemo izaći u susret potencijalnom kupcu robe ili usluge.

2012. godine NS COPEX doo uvodi ISO 9001:2008 sistem menadžmenta kvaliteta.
Iza nas su decenije rada, učenja i ulaganja.
Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, pozovite našu stručnu službu koja vam je 24h na raspolaganju spremna da ponudi najbolje moguće rešenje. Kontaktirajte nas da bi i Vi bili zadovoljni kao i naši mnogobrojni kupci.

Trgovina

  • Veliki izbor različitih tipova gumenih transportnih traka.
  • Gume u rolni različitih debljina, dezena i kvaliteta.
  • Nevulkanizirana guma za spajanje transportnih traka

Usluge

Naš vulkanizerski tim poseduje odgovarajuće sertifikate, koje su stekli obukom u Poljskoj (FTT WOLBROM-SERVIS TIM).

Proizvodnja

Posedujemo gumarske prese različitih dimenzija, kao i kompletnu opremu za pripremu gumene sirovine. Veliki broj raznovrsnih alata i mogućnost izrade novih alata na osnovu crteža ili uzorka.

Smanjite troškove
proizvodnje

Sam razvitak i modernizacija industrije vezena je za transportne sisteme. Količina materijala koja se transportuje je velika i baš zbog toga treba što efikasnije rešiti problematiku transporta, što ima za cilj smanjenje troškova proizvodnje, kao i bolje rezultate u samom poslovanju.

ISO
sertifikati

Adresa

Omladinska bb
22328 Krusedol selo